Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

 

Velkommen til Sømdrøm.no, norsk stoff- og sybutikk på nett med et stort og tidsriktig utvalg av stoff oppskrifter, lave priser og rask levering. Vår visjon er å kunne tilby deg som kunde stoff og sytilbehør enkelt og raskt. Vi gjør vårt beste til å ha stoff som er relevant for både sesong og trender blant syersker. 

Idèen til å starte nettbutikk kom etter å ha handlet fra flere av de store stoffbutikkene og ofte tenkt at både løsning, utvalg og priser burde det være mulig å gjøre noe med. Gjennom vinteren 2020/21 ble det gjort research på nettbutikker, stoff leverandører, teknisk løsning og ikke minst om det er plass i markedet for en aktør til. Etter et prøvesalg i februar så var vi ikke i tvil.

Deretter så vi på hvordan vi kunne holde kostnadene lave for å tilby stoff til en rimelig penge. Vi gjorde om kontoret og stuen i andre etasje og satt inn hyller og klippebord. Fraktavtale med PostNord gjennom Mystore.no ble signert hvor du sparer opptil 40% på frakt.  

 

 

Vi vet hvor vanskelig det kan være å handle stoff på nett. Derfor har vi valgt å starte en youtubekanal hvor du kan se hvordan stoffet ser ut, faller og strekker seg. Du finner også filmen på det aktuelle stoffet i vår nettbutikk. 

Youtubekanalen Sømdrøm 

Du finner oss også på Facebook og Instagram. Følg oss for tilbud og giveaways. 

 

Med de rette produktene, beste prisene og en god teknisk løsning skal Sømdrøm.no bli en stor aktør innen metervare stoff og sytilbehør de neste årene. 

 

 

Sømdrøm AS

Org.nummer: 926866540 MVA

Epost: post@somdrom.no