Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Betaling

Vi bruker Klarna Checkout sin kasseløsning. Ved bruk av Klarna Checkout kan du velge mellom faktura, Visa, Mastercard eller delbetaling. Faktura er oppgjørsmetoden som er valgt som standard, og når du kommer til siden som bekrefter at ordren er mottatt så er ordren registrert og pakken sendes ut snarlig.

Om du ønsker å betale med Visa eller Mastercard gjennomfører du ordren som normalt ved å klikke på "Fullfør kjøp". Deretter vil du bli videresendt til en side som bekrefter at ordren er mottatt, og i bunnen av denne siden finner du en tekst som sier "Vil du endre betalingsmåte?". Der klikker du på respektive logo, enten Visa eller Mastercard, og du blir videresendt til kortbetaling.

Faktura blir tilsendt på e-post når ordren sendes fra oss. Sjekk eventuelt mappen for søppelpost / spam om du ikke mottar fakturaen. Klarna har ansvaret for Sømdrøm sine fakturaer. Hvis du har spørsmål angående en faktura henviser vi deg til å rette disse til Klarna.

Klarna kundeservice:

Tlf. 21 01 89 91

E-post. info@klarna.no

 

Enklere kan det ikke bli! VIPPS finner du nederst på betalingssiden. Slå inn telefonnummer og betal direkte med VIPPS appen i din telefon. Du får en bekreftelse på kjøpet på e-post. 

 

VIPPS kundeservice

Nett: https://www.vipps.no/hjelp/

Tlf: 22482800

Kontaktskjema